Улюблені квіти українців восени 2020 року

букет червоних троянд в пакуванні троянд фото доставки

З року в рік в осінній період жителі України незмінно віддають свою перевагу гладіолусам, хризантемам і жоржинам. Потрібно відзначити, що жоржини – квіти досить крихкі, вони доставляються виключно на воді. Як наслідок, жоржини мають більш високу вартість. Та незважаючи на це, попит на них не падає, адже ці квіти мають широку колірну палітру та здатні перетворити на краще навіть найпростіший букет, надаючи йому воістину «королівського» виду.

Також заслужену увагу українці приділяють гортензії. Особливо незвично виглядають букети з незрілих гортензій, квітка якої є злиттям декількох відтінків, які переходять одна в одну та створюють чарівний градієнт.

На що ми радимо звертати увагу при виборі букета?

Як відзначили майстри квіткового жанру доставки квітів “Buketik IF”, класичний синій став справжнім проривом у флористиці. Це і синя гортензія, і іриси, і фрезії, і інші фарбовані квіти – троянди або хризантеми. Незважаючи на це, лідируючі позиції займає американський стиль: букети в помаранчево-червоній гамі. Такий вибір покупців цілком виправданий, адже квіти цих відтінків виглядають яскраво та створюють сонячний настрій навіть в дощовий день.

А які квіти полюбляєте ви?

капелюшна коробка мікс букет фото