Скільки коштує 101 троянда в Україні?

201 червоно-біла троянда фото букета

Почнемо з головного – немає єдиної вартості на букети з троянд, а отже, відповіді на це питання теж немає. Але не поспішайте засмучуватись: завдяки інформації, яку ми розмістили в цю статтю, ви досить непогано самі зможете орієнтуватися в цінах. Отже, чому квіти сильно відрізняються за вартістю, які фактори впливають на головний момент? Про все по порядку.

Ціна залежить від міста

Ви напевно здивуєтеся, але регіон справді впливає на вартість букета. В Україні є області та окремі міста, де постачання квітів, логістика, умови зберігання рослин коштують дорого. Все це позначається на кінцевій ціні. Останнім часом додалася ще одна несподівана стаття витрат – відключення електрики, що неодмінно призводять до псування квітів. Тому не поспішайте лаяти продавців, на цей параметр вони ніяк не можуть вплинути.

Великий букет червоних троянд 301 квітка фото букета

Сорт троянд та їх вартість

Почнемо по наростаючій. Найбільш бюджетним варіантом будуть невисокі троянди. Короткою вважається ніжка квітки від 30 до 50 см. У багатьох магазинах можна зустріти пропозицію “композиції з невисоких троянд”. Однак у великому букеті – 51 або 101 роза – це не має особливого значення. Квітковий подарунок виглядає шикарно завдяки своєму об’єму.

Серед недорогих сортів ви можете вибрати Ель торо, Білугу, місцеву Чорну магію. Вам будуть доступні червоні, білі, кремові квіти. У будь-якому квітковому магазині продавець підкаже, які види найдоступніші.

Сорти дорогих троянд мають дуже різноманітну кольорову гаму, тут ви вже зможете вибрати яскраво-рожеві, малинові, жовті, коралові, чайні рози. До дорогих також належать імпортні троянди. Зі збільшенням довжини ніжки ціна відповідно підвищуватиметься. Високі троянди, зібрані у величезній композиції зі 101 квітки виглядають просто чудово! Елітні, вишукані, елегантні, вони здатні закохати в себе з першого погляду.

101 голландська висока біла роза фото букета

Для збагачення власних знань запам’ятайте деякі популярні сорти дорогих троянд: Фрідом, Експлорер, Ред наомі, Марічка, Гран-прі, Джумілія, Аква, Вау, Міс Піггі. Якщо є бажання, ви навіть можете переглянути фото кожного з цих видів в інтернеті. Ви напевно невдовзі визначитеся у своїх фаворитах.

Тепер вам набагато простіше буде розуміти систему ціноутворення і значно легше орієнтуватися в каталозі. Ми запрошуємо подивитися велику колекцію наших ВІП-букетів, де ви, напевно, знайдете те, що задумали. Актуальні ціни дозволять швидко визначитись із вибором. Однак, якщо вам потрібна допомога, наші оператори завжди готові відповісти на ваші запитання.